Pentru dar fără arădeni

Aşa ne bucurăm când tot ce scriem pe aici se adevereşte, de numa numa. Sigur, nu ne-a ieşit pariul de săptămâna trecută cu Dan Oprescu şi Cristian Păcurar antrenori intermediari, dar ne-a ieşit ce am tot urlat pe aici în trecut. Și anume că tot proiectul făcut de Alexandru Meszar are ca bază alte lucruri decât anunţa la început. Acum, a adus şi antrenor din afara Aradului. Și secund tot din străinătate. Și jucătorii care nu sunt din Arad sunt din ce în ce mai mulţi în primul unsprezece. Singurii arădeni ce mai sunt prin lot aparţin de Atletico. Adică profit frumos pentru acel club. Condus de oricine altcineva în acte decât Meszar. O primi oare şi Roşu (foto) ceva procente?

 

 

Autostopişti, atenţie, puteţi deveni fotbalişti!

Situaţia de la Șoimii Pâncota devine din ce în ce mai ridicolă. Italienii se încăpăţânează să nu desfiinţeze echipa, chiar dacă nu s-au prezentat la o etapă din campionat, nu au formaţii de juniori, nu au bani, nu au nimic. Dar cum s-a efectuat deplasarea pentru partida din weekendul precedent, la Suceava, întrece orice imaginaţie. Jucătorii au fost urcaţi în câteva maşini personale şi culeşi din toată ţara, care de unde s-a aciuat. Tare ne e să nu fi luat cu ei în maşini şi nişte autostopişti, care săracii vroiau doar să ajungă în următorul oraş. Dar, poate, aşa ar fi avut mai mult noroc şi aceia ar fi jucat mult mai bine decât actualii fotbalişti.

 

Tâmplarul, stă la colţ şi dă la tâmplă

Cam aşa a fost şi Alexandru Meszar, cel care conduce incognito destinele clublui UTA Bătrâna Doamnă. Nu i-a prea plăcut defel de Roli Nagy, dar pentru că l-au ajutat rezultatele, nu a putut să îl dea afară. Mai ales că Roli a început de mult timp să dea semne că nu toate lucrurile sunt aşa de roz precum ar trebui să fie la acest club. Aşadar, Șoani l-a aşteptat la colţ şi cum a avut prima ocazie, cum l-a executat. Foarte frumos din partea asa, aşa se comportă un adevărat manager. Fain e şi că după ce l-a executat, a început să plătească salariile restante la echipă, să promită transferuri importante şi să anunţe că vrea promovarea. Dar Șoani ember, înainte, în vară, de ce nu putut la tine spun şi făcut acest lucruri? Avut jenă în tine oare?