Continuă teroarea pentru locuitorii din zonă. Şi asta cu acceptul tacit al autorităţilor locale

Gheorghe Falcă îşi bate joc în continuare de locuitorii Aradului, într-un mod sistematic, fredonând acelaşi refren ca o moară stricată: PSD e de vină! Aflat la al patrulea mandat de primar, orice scuză e deja ridicolă. Circulaţia e una dintre bubele Aradului. Oraşul e efectiv sufocat, în timp ce Falcă bagă bani – banii noştri, din împrumuturi pe care le vom plăti 30 de ani de-acum înainte – ca să facă străzile exact aşa cum au fost proiectate acum 30-40 de ani.

Să luăm strada Voinicilor, unde „voinicii” cu tiruri zgâlţâie, la propriu, casele localnicilor. Şi nu oricum, ci după un plan dinainte stabilit. De principiu, pe Voinicilor – recte şi străzile de legătură – e o circulaţie fără comparaţie. Maşini grele – la greu. Normal, n-ar trebui ca aceste maşini să tranziteze străzile din Micălaca. n-ar trebui, dar o fac. Şi, o fac cu maxim de eficienţă, bară la bară. Autorităţile? Instituţiile abilitate? Există şi ele, dar în schimburi… Adică, atunci când noi controlăm, voi nu circulaţi. Şi, când voi circulaţi, noi verificăm dacă părinţii parchează la kilometru atunci când îşi duc copiii la şcoli sau grădiniţe.

Din păcate, aşa cum spun mai ales micălăcenii, totul e o afacere. Ăia de la Primărie se fac că controlează (cu tot cu cacofonie), ăia din trafic se fac că respectă legea şi… străzile şi casele se surpă cu zile…

Ca să nu existe echivoc, vă oferim nişte poze, cu tiruri cu numere de Sălaj sau Dâmboviţa, cu tiruri cu numere mânjite de noroi, cu tiruri cu alte numere decât remorcile, cu tiruri supraîncărcate şi exemplele pot continua.

Şi, dacă tot aminteam de Voinicilor, iaca un videoclip de pe vremea când Falcă promitea celor de-acolo marea şi sarea. Un videoclip viral, din 2009, când un riveran vroia să-i ia grumazu’ lui Falcă: https://www.youtube.com/watch?v=OdRMzD15tW8.

Sau, dacă tot vorbim de trafic, un alt video clasic, când Marin Crişan, preşedintele Patronatului Român, din Arad, l-a invitat pe acelaşi inculpat Falcă să dirijeze traficul în zona industrială nord-vest: https://www.youtube.com/watch?v=bL1r6L4XMGY