Falcă e iarăşi în concediu

 

Unde eşti tu, Falcă, Doamne, ca punând mâna pe ei (pe euro, să fim bun înţeleşi), să-i împarţi în două locuri, ţie şi… tot ţie. Jiţă, nu de alta, dar ne întreabă lumea care îţi plăteşte taxele şi impozitele locale să ai bani de împrăştiat pe „proiecte” megalomanice, pe unde dracu mai bântui? Că la Ziua Poliţiei nu ai fost, la Primărie eşti dat dispărut, pe acasă… auzi ce zice unul de lângă mine (care te cunoaşte de când ai venit cu plasa în mână, lângă stâlp şi te rugai de nea Bebe Maier să te angajeze la Drumuri Municipale) nu ai mai dat cu zilele, că nopţile ţi le petreci prin (h)alte locaţii. Îţi pregăteşti apărarea? Că profcurorii de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (unde te-a trimis ANI pentru conflict de interese) nu e la mâna lui Coldea (apropo, ce mai face viceprimarul Călinuţ Bibarţ, finul lui Coldea?).

Terminatorul Aradului, ceea ce eşti, de ce te ascunzi? De ce îţi este frică să apari în public? În faţa arădenilor, nu în faţa papagalilor care te ling în… (fără nicio referire directă la Andrei Ando, pe care l-ai băgat pe gâtul preşedintelui Cionca, de la CJA)?

Probabil, la mânăriile pe care le pui la cale speri să mai obţii nişte lovele (imobile – Pro Arhitecura) şi un  nou mandat în fruntea PNL Arad (de când eşti liberal?, comunistule!). Va fi greu, şi, oricum, lumea s-a cam lămurit câte prune ai în straiţă, milionarule în euro pe banii arădenilor!

Că tot e Sfânta Sărbătoare, nu ţi-e frică de Dumnezeu?

Neptun cu presa aferentă

1 COMENTARIU

  1. A demolat sute si intentioneaza sa darame alte cateva sute . Cand mi-a daramat primul garaj , am pierdut 1500 euro , la fel si ceilalti proprietari vaduviti . Un om modest are o masina pe care o protejeaza in garaj , nu toti ne permitem vila cu garaj incalzit , precum falca . Sa lasi un om modest fara 1500 euro e o crima …

Comments are closed.