Cum care Dorel? Dorel Căprar, preşedintele (încă) PSD Arad. Mare deputat, oare de ce am vrut să scriem defutat?, mare preşedinte al Comisiei de Apărare din Camera Deputaţilor (Dorule, să vii după factură la redacţie, că ţi-am făcut reclamă, că nu ştia nici dracu’ despre foncţia ta!), a făcut din organizaţia PSD Arad un fel de moşie proprie. Adică, s-a debarasat de membrii de partid care nu erau de nivelul lui…, şi-a folosit pârghiile limitate (vezi Ambulanţa Arad), a dat brânca cu Falcă (la Arad, deconcentratele tot pediştii le conduc) şi, mai nou, a sărit la gâtul celui care l-a ajutat să iasă din anonimat. Adică, la gâtul senatorului Mihai Fifor,cel care, prin prestanţa lui, a readus PSD Arad la un fel de linie de plutire. Concret, PSD ARAD nu mai e ultima organizaţie PSD din ţară (excluzând HarCov și Mureș), ci antepenultima.

Concret, Căprar a dat cu mucii în fasole şi s-a sfădit cu Fifor. Că nu-l mai cuprinde cureaua de plin (de sine) ce este. Fifor care, așa cum vă spuneam, a contribuit existențial la urcușul PSD Arad. La fel cum a făcut-o Marius Lazăr pe vremea lui, în urmă cu ani buni, atunci când PSD era frate cu PD și au pus, la Arad cel puțin, directori de deconcentrate bara, bara. Adică, feleș, feleș, vorba românului Gyuri! Cum Căprar nu este în stare să îl contrazică pe Falcă (să nu zicem că sunt pe-o mână), la Arad deconcentratele (majoritatea dintre ele) sunt conduse de către pedeliști, Fifor a încercat să ia atitudine. Nu a reușit, din câte știm noi, așa că, Căprar s-a supărat și a încercat și încearcă să-i minimalizeze acestuia meritele.

Dorele ești pe o pistă greșită, la fel cum au fost mulți dintre aceia care te-au ajutat să ajungi acolo unde nu a visat neam de neamul tău, de la maimuță încoace, să fii. Și care te-au ajutat dezinteresat.

Dubăț Romulus Sorin

 

P.S. Cât despre Ambulanță, eu am mai apelat la serviciile lor. Dar despre asta o să vorbesc cu altă ocazie.