Dragi colegi liberali, vă doresc o săptămână cu multe realizări și multă înțelepciune!!!
În acest weekend am fost abordat de mai mulți colegi liberali care erau interesați de ceea ce se întâmplă în filiala PNL Arad, care este starea de spirit la nivel național si ce ar trebui făcut!!!
Voi încerca să mă exprim și aici în câteva rânduri pentru toți colegii care au așteptări:
– personal nu intenționez să candidez la nici o funcție la nivel județean, dar nici la nivel național. Deci mă interesează doar bunul mers al lucrurilor din postura de simplu membru!!!
– spiritul constructiv de echipă promovat de președintele Seculici a fost repede înlocuit cu spiritul de turma, spirit în care doar „pastorul” are dreptul să decidă!!!
– respectul între colegi a fost înlocuit cu disprețul!!!
– lozinca comuniștilor „cine nu este cu noi este împotriva națiunii” produce efecte!!!
– s-a înmulțit numărul profitorilor care bântuie prin sediul filialei!!!
– fățărnicia și duplicitatea au atins cote alarmante!!!
– statutul, pentru unii, nici nu există, sau, dacă există este călcat în picioare cu ură proletară!!!

– norma de reprezentare a organizațiilor locale care urmează să voteze viitorul președinte se schimbă de la o zi la alta, în funcție de ce spune pastorul, nu regulamentul!
– performanța managerială este într-o continuă degradare, dar asta nu mai contează pentru cei care se gândesc doar la ei și nu la întreaga echipă!!!
– își mai amintește cineva cum a fost alungată echipa de la Bocsig în frunte cu primarul, viceprimarul și consilierii locali doar pentru că au avut curajul să îi spună „pastorului” că păstorește anapoda!!! Așa am pierdut totul la Bocsig, inclusiv biroul parlamentar!!!
– mai interesează pe cineva faptul că ideile crețe ale „pastorului” au dus la pierderea primăriilor de la Nădlac, Păuliș, Pâncota și exemplele pot continua!!!

– aud tot mai des expresia „noi suntem puterea” de la oameni care fără sprijinul politic nu sunt capabili să aibă un loc de muncă!!!
– la București respectul pentru filiala noastră este într-un mare declin!!!
– filiala este înglodată în datorii de „pastorul” nostru gospodar și cred că este de datoria lui să corecteze acest lucru!!!
Acestea sunt câteva aspecte de care sunt îngrijorat, dar nu văd nici o soluție de schimbare a lucrurilor atâta timp cât cei care au distrus filiala se cațără ca măța pe burlan!!!
Atât deocamdată și îmi asum gândurile împărtășite cu voi!!!
P.S.: mai interesează pe cineva că în momentul fuziunii aveam 6 parlamentari iar astăzi avem doar 3!!?

Constantin Traian Igaș