O mică bârfă, cu iz de adevăr, a inflamat PSD-ul arădean… Cum discuţiile dintre Căprar şi Fifor au fost, rând pe rând, confirmate, infirmate şi iar confirmate, pentru a ascunde gunoiul sub preş, s-a organizat inclusiv o conferinţă de presă. Care conferinţă a dorit să dezminţească discuţiile, dar tocmai le-a confirmat. Dorele, Mihaie, se ceartă ei Dragnea cu Ponta şi voi vreţi să ne spuneţi că totul e în regulă? Iar ca să ne confirmaţi, faceţi inclusiv o conferinţă de presă? Nu ştim cine vă e sfetnic de taină – de fapt ştim, dar hai s-o lăsăm moartă –, dar pe vremea lui Ando, a lui Ghender sau a cui vreţi voi, aveaţi rezultate mai proaste şi comunicare mai bună. Acum e invers.

Şi, ca să fim bine înţeleşi, Dorele, când vii acasă plin de ruj şi de fard, nu spune că te-ai pupat cu clovnii. Cam aşa şi cu conferinţa asta de presă…

Bozzo

P.S. După ce vă pupaţi public, vă spunem şi de unde vi s-a tras… De la cum să puneţi oameni în diferite funcţii. Ziceţi că nu-i aşa! Dar, nu aşa, ci tot într-o conferinţă, ca să fie balul mare!