Un vameş a fost lovit cu maşina de antrenorul fiului său

Un (fost) fotbalist de la UTA, Mărginean, după cum ne-au spus sursele noastre, a băgat în spital un fost vameș, după o altercație instantanee petrecută pe o stradă lăturalnică situaţă undeva lângă Abatorul Vechi din Arad.

Povestea, așa cum circulă prin zona de conflict dar şi prin urbe, sună în felul următor: Cică, vameșul ar fi bănuit că între nevasta sa și fostul fotbalist, acum antrenor, ar fi o relație nepotrivită. Şi că Mărgineana ar fi invitat-o pe mama elevului său la o plimbare cu maşina din dotare să-i arate frumuseţile zonei… sale. Băuind ceva, deh, fler de vameş, Petruţ i-ar fi urmărit şi i-a surpins în plină… contemplare. Așa că de aici și până la un scandal în toată regula, derulat zilele trecute, n-a mai fost decât un pas. Care s-a lăsat cu una bucata mașină puţin şifonată (cu geamul spart) și cu două bucăți picioare rupte în contul vameșului. Că așa e când îl întrerupi pe unul care toată viața lui a dat la picioare, iar acum vrea să dea şi mai sus.

Cum se va încheia totul rămâne de văzut. Se vor împăca, se vor judeca, cert este că în meciul „şogorilor”, deocamdată e 1 – 0 pentru fotbalist. Meciul se va relua, probabil, în cadru legal, după ce-i trece vameșului accidentarea.
O… la vremea ei face… victime