De ce a fost dus „Kuki” la Debrecen… E 80 la sută „ÎNFUNDAT”!?

 

Aurel Cristescu, autopsierul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad și, totodată, creierul unei înfloritoare afaceri de pompe funebre din oraș, a fost transferat la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară din Debrecen. Cristescu, alias „Kuki”, a suferit zilele trecute un accident vascular cerebral

Potrivit informațiilor noastre, decizia de a merge în Ungaria a fost motivată de diagnosticele puse la Arad, conform cărora Aurel Cristescu ar avea o arteră înfundată în proporție de 80 la sută și ar necesita o operație. Potrivit părerii altor medici, din Timișoara, artera ar fi înfundată doar în proporție de 50 la sută.

Pentru a elimina orice fel de suspiciuni, Aurel Cristescu a fost trasferat la Debrecen, acolo unde a încăput pe mâna dr. Zoltan Galajda, directorul Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din localitate, pentru investigaţii amănunţite, urmând a se stabili, cu exactitate, dacă necesită, sau nu, o intervenţie chirurgicală. (News Ar)

 

P.S. Cum de a avut Kuki, un autopsier – aşa cum spuneam – acces liber prin saloanele Spitalului Judeţean (prin cele cu bolnavi în fază terminală mai ales), cine i-a ţinut spatele, pe cine a avut parteneri sub acoperire? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care ar trebuie puse în acest caz. Vom reveni!