Dorel Căprar, încă preşedinte la PSD Arad, se laudă peste tot cu noua faţă pe care o are formaţiunea sa. Omiţând că recentul succes al PSD Arad, de la parlamentare, se datorează nu lui, ci pe de o parte (o mare parte) lui Mihai Fifor, iar pe de altă parte unor consilieri – locali şi judeţeni – care i-au făcut toată treaba, Dorel Căprar începe să-şi bombeze pieptul, ca şi culturiştii anabolizaţi. Adică se laudă fără motiv, cu realizări ale altora.
De fapt, noua faţă a PSD este reflectată clar de aceste poze. Persoana din imagine, pentru cei care nu ştiu, este noul lider al PSD Vladimirescu. Nou, adică mai nou, că persoana în cauză e deja „consacrată” în comună.
Ca să concluzionăm, în întreaga sa activitate, Dorel Căprar s-a remarcat tocmai promovând astfel de oameni, care să nu-i zdruncine cariera megalomanică. Când a găsit oameni mai buni sau mai capabili ca el, a urmărit fie să-i elimine, fie să-i vândă. Cam cum încearcă şi acum să facă cu Fifor.

Sau, Căprar preferă să facă pact cu duşmanul, aşa cum a făcut cu Falcă, la Arad. Şi asta în ciuda faptului că alţii duc dezinteresat un război dur şi de lungă durată cu Falcă, tocmai pentru binele arădenilor
Revenind la Vladi, PSD îşi vede imaginea, reflectată perfect în pozele celui care, pus de Căprar, se declară lider al al partidului, la Vladimirescu: Feri Kempf.
A se FERI de foc

1 COMENTARIU

  1. PSD la Arad = 0 Singurul care contează și duce greul este d-l senator Fifor. Ceilalți nu prea contează în ecuație.Lucrează toți doar pentru propria imagine.În rest,gargară politicianistă!

Comments are closed.