N’o fost rău zîlele ăstea cu echipele arădene ce să luptă să joace tăt mai sus, or bătut care trăbuiau să bată și au haznă dă drob, șoancă și friptură dă miel. Alții, ba!

Liga 4: Cetate Săvârșin – Crișul Chișineu-Criș 2-6

Vești bune din orașu’ lu’ tovarășu primar Burdan, coaliția psd-alde funcționează! Atât dă bine că or rupt la fotbal tăte primăriile peneliste și au 21 de etape numa’ șî numa’ cu victorii! Amu s-or distrat pă valea Mureșului, bihoreanu’ Modan o dat tri boabe și face cu ochiu la tăți din fotbalu’ mai mare din județ, videm ce-o fi la vară cu el. Ne-am interesat și mai iestă un campionat unde or fost așa multe victorii, în Wagadugu, prin Africa, unde o echipă o primit sponsorizare dă la nește nemți inimoși un rând de ghete adidas uzate dă la baiern, și cum restu’ echipelor joacă tăt desculți, or luat-o pă coajă la rând! Amu să nu credeți că or dat nemții așa, da ficea păpucii, nu nu, or primit în schimb nești mici suveniruri, o mină dă diamante, câteva kile dă aur și alte mărunțișuri, ce or avut și oamenii ăia prin ogradă.

Liga 3: Național Sebiș – Becicherecu Mic 4-1

Vineri, la Șăbiș, or bătut băieții de i-or ascultat cu urechea pă niște copilași din Timiș, bașca ăia din Alba dă erau primii, Galda, s-or împiedicat la oltenașii din Tg. Jiu și făcură Paștele fericit la Primărele Ghiță Feieș care își vede iară echipa pă locu’ 1. Bravo domn’ primar, păcat că nu ați avut bulătin dă Arad că alta era treaba cu stadioanăle și cauflandurile, nu mai trăbuia să fie pângărită Bâtrâna Doamnă de neica-nimeni ce or dus-o la faliment și nu ne fericiam și noi cu luceafăru’ de la brad.

Liga 3: Școlar Reșița – UTA II, 1-0

Mai rău or picat trăburile păntru mânjii lu’ UTA, echipa a doua cum îi zîsa, care nu or rezistat la Reșița numa’ pân’ la pauză și ăs jos dă tăt în clasament de-i cauți cu lupa. Baiu îi mare, topoganu’ mere până jos în județ!

Liga 3: CSM Lugoj – Gloria Cermei 1-0

Nici Jila dă la Cermei nu are Paște fericite că ai lui sămădăi n-or mai bătut dă când rugineau frunzele în copaci și amu nici nu mai știu cîte puncte să pun la victorie. N-or luat-o rău la Lugoj da’ nici punct n-or primit. Așa că umblă vorba că nu prea or primit dăzlăgare la miel și șoancă numa’ ăia pă care îi ajută părinții cu bani șî bucate.

Liga 2: UTA – Sepsi Sfântu Gheorghe 2-1

No, sâmbătă dimineața ne-or îmbucurat utiștii pă stil nou a lu’ Șoani că nu s-or lăsat bătuți dă secuii unde ăl mai bun o fost taman Issa, senegalezu’ ce o dus greu la Pâncota lu’ Piroș. Apropo de ăsta din urmă, circar cum ăl știm, în loc dă banii datorați din urmă, l-o fericit pă Issa cu o diplomă dă merit pentru activitatea lui din Podgorie!

Faină meci o fost, cu goluri, cu penalty bătut dă a noști și cu altu ratat dă ai lor, iară pruncu ăla dă nu mai vede Aradu’ din toamnă, Petre, o dat un eurogol de li s-or aburit ochelarii la italienii ăia de stau să-l salte când îi gata campionatu ista. Pruncii or avut și o primă grăsuță promisă dă conducere, așa că să sperăm că o fi pă bune și nu le traje din bani ceva tva, cotă unică și impozit pă gospodărie dă trăbă să ducă ei de acasă ceva mălai.

Liga 4: Șoimii Lipova – Victoria Zăbrani 2-0

Lipovanii îs pă locu’ doi, Crișul i-o bătut în toamnă și mai le-o stat în gât și pita dă Pecica, o fost călduță și n-or putut să o mânce pă tătă. Așa că, amu stau de șase să să împiedice burdanii și așteaptă revanșa.

Cu vecinii și precinii bănățeni de la Zăbrani or jucat la Arad că la Lipova să reface stadionu’  și o fi gata prin toamnă. Faină meci o fost, antrenorii Sabău și Abrudean îs meseriași dă meseriași, zici că era meci dă liga 3 măcar. Or bătut ăia mai valoroși, că așa-i la fotbal, care-s buni bat și în zîlele mai proaste.

În rest, liniște și pace, tătă lumea fotbalului arădean se pregătește dă Paște. Sărbători fericite!

 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDacă înţelegeţi ceva…
Articolul următorDe Paşte