Stimate şi iubite conducător suprem, Jitză Falcă, putem pentru ca să te întrebăm acum, înainte de Slujba De Înviere unde te pot vedea alegătorii (puţini, ce-i drept, faţă de alegerile precadente)? Adică, la care religie mergi să te închini. La aia la care te-au botezat naşii (apropo, mai ştii cine te-a botezat?), adică la ortodocşi sau la aia care te-ai „botezat” pentru a obţine voturile pocăiţilor? Fariseule!

Pe bune, cât de curat poate fi sufletul unui astfel de om care, pentru câteva voturi – deloc puţine – îşi schimbă religia ca curvele partenerii? Şi când te gândeşti că individul cu pricina are pe mâna sa banii arădenilor şi nu numai, din care se înfruptă după bunul plac fără ca să îi aibe cineva treaba. Venit cu o plasă de la Brad, ajuns miliardar peste noapte a făcut din Arad o comună mai răsărită. Şi nu este tot ce poate, adică e loc şi de mai jos pentru Arad şi arădeni.

Apropo, Jitză, pe cine ai mai angajat la Apă – Canal ca să mai obţii nişte voturi la alegerile de joia viitoare pentru şefia PNL Arad? Nu că noi nu am şti, dar suntem curioşi dacă ai sânge-n … caracter să ieşi public şi să spui.

R.D.  

1 COMENTARIU

Comments are closed.