Știrea momentului ar fi aceea că Eusebiu Pistru a renunțat la candidatura pentru președenția organizației  județene a PNL Arad . Din motive obiective, după cum a declarat public Pistru, acesta solicitând arbitrajul Bucureștiului în situația creată la Arad de către dictatorul Falcă. Cel care, în cazul în care ar fi pierdut șefia PNL Arad se afunda tot mai adânc în buda politicii arădene, WC pe care el l-a creat.

Cum era normal, susținătorii lui Pistru, din județ mai ales, ar fi vrut să boicoteze alegerile și să nu se prezinte, atâta vreme cât Falcă și gașca lui de suflători în drâmbă fac și desfac substraturile alegerilor. Însă, și aici a intervenit unealta lui Falcă, nu puțini au fost aceia, în speciali primari (PNL, desigur) care au primit telefon de la Iustin Cionca. Cel care i-a atenționat ca nu cumva să-i pună dracu să lipsească de la alegeri că… sula fonduri alocate către comunele sau orașele pe care aceștia le conduc. Deci, președintele Consiliului Județean Arad se implică direct în mecanismul alegerilor din PNL Arad. Faină treabă.

Însă, bomba zilei, a lunii, a anului chiar, este aceea că soția lui Eusebiu Pistru, fostul contracandidat al lui Falcă la șefia PNL Arad, a avut un rol determinant în mecanismul diabolic pus la cale de către Falcă. Astfel, fosta viceprimăriță a Aradului, Geanina Pistru, tocmai s-a ales cu un loc călduț (și) la Compania de Apă Arad, aflată în subordinea Consiliului Județean Arad, condus de către Iustin Cionca. Dacă sursele noastre nu ne-au pus pe o pistă greșită, fosta viceprimăriță a Aradului i-a luat locul lăsat călduț de Cionca (înainte ca acesta să ajungă președinte CJA) la Apă – Canal și a devenit un fel de consilier plătit cu un salariu fabulos. 6000 de RON, 60 de milioane de lei vechi lunar, net – adică în mână!!!!!

Dacă știrea este adevărată, și sigur este – că noi avem surse corecte, neplătite și dezinteresate ca și ale altora, este foarte grav ceea ce s-a întâmplat și ceea ce a făcut artizanul Gheorghe Falcă, dictatorul de Arad.

Să intri în familia Pistru, să bagi râcă, să etc.etc. doar pentru a-ți atinge scopul de a rămâne președinte la PNL Arad (ultima redută politică din cariera lui Falcă) este o mârșăvie fără margini. Pentru cei care înțeleg cât de cât ceva din acest subiect.

D.R.S.

P.S. Câți dintre voi, stimați cititori, pe lângă o retribuție de viceprimar, plus alte bonificații conforme cu funcția, nu ați avea nevoie de încă un purcoi de bani publici. Dar, câți dintre dumneavoastră v-ați vinde familia…

1 COMENTARIU

Comments are closed.