În urma dezvăluirilor făcute de noi despre angajații pe ochi frumoși de la Compania de Apă, instituție aparținând de Consiliul Județean, s-a lăsat cu urmări. Nu pentru Falcă (păpușarul care taie și spânzură, adică își angajează pilele acolo), ci pentru noi. Muritorii de rând, adică. Cei care primim telefoane de la diverși cititori, mai dăștepți decât ai lor, și care ne livrează informații pe bandă rulantă. Gratis, bineînțeles, că doar noi nu suntem neam de-a lui Ghilea, ca să dăm numai un exemplu, să fim arondați financiar și răsplătiți, pentru tăcere și limbi, pe la diferite instituții publice.

Ei bine, la Compania de Apă a fost angajată, să tot fie vreun an jumate, doi, și fata patronului de la Hotel Central, locație unde au avut și au loc multe dintre chiolhanurile Primăriei, ale Consiliului Județean, ale PNL-ului și ale altor instituții publice finanțate din banii arădenilor. Pentru fiica lui Torcoș s-a inventat un post de șef la „control”, adică doamna în cauză, Floriana pe numele ei, verifică … verifică și ea ceva. Este, dacă vreți, un fel de șef de gară la canton!

Ce nasol că nu ne-au făcut mamele noastre cu șefi de hoteluri, să prindem și noi funcții de control. Pe noi și pe voi, stimați cititori ghinioniști. Ca și noi, de altfel.

Peri Fericul