Dacă nu m-a lăsat memoria (că capul m-a lăsat demult), în hegemonia lui Jitză Falcă, care a durat 12 ani – până acum, de fișticare dată de Sfântul Gheorghe primarul nostru, secondat de socrul (de conjunctură politică) Seculici, trăgeau un chef dă le merea vestea. Avea(u) invitați cu duiumul, cultul personalității e vax albina față de ce a(u) făcut. Chermeză, beție generală cu șefii, șefuleții, membrii de partid PD sau simpatizanți mâncau și beau pe de-a fitea de Sfântul Gheorghe. Falcă și Sec(s)ulici . Nu chiar pe gratis că oamenii, ardeleni onorabili, aduceam cadouri consisitente.

Amu, dracu știe, or o fi criză, or s-a văzut Falcă cu sacii în cocie și și-a băgat belengheru în membrii votanț, că astăzi, duminică, primarele nu a mai organizat nicio sindrofie, din bani publici – să fim bine înțeleși! Adică, bag sama că pe Falcă îl doare acum… ca pe bou când fată vaca (expresie consacrată) de cei 78 la sută dintre alegătorii care l-au votat la alegerile pentru șefia PNL județeană. Era culmea să candideze singur și să iasă pe locul doi. Dar nu a fost departe de acest record.

Cât despre cheful de Sfântul Gheorghe, tradițional în clanul Falcă, anul ăsta a fost cu ghinion. Pentru sutele de pupincuriști care se așteptau să fie invitați, să mânce și să bea gura lor.

Ghinionistul comunist