Să vă fie rușine dacă vă gândiți la ce ne gândim noi. Mai ales că este sărbătoare mare astăzi și nu permite religia să scriem despre pocăitul Falcă, pocăitul Sec(s)ulici și alți astfel de farisei cu nume Gheorghe. Că despre morți numai de bine.

La nivel de bârfă, confirmată hundred procent, vorba jermanului Gyuri, am aflat că în apartamentul lui Fifor din Arad, locație pusă la dispoziție de către un binefăcător ce are funcție mare prin Camera Defutaților, se întâmplă lucruri… înregistrate. Fifor, om fain de altfel, ar vorbi multe chestii și mai ales cu personaj(e) de sex feminin despre cu totul altceva decât despre pasajele de la Micalaca, CET, investițiile de la Spitalul Județean etc. Discuții care au ajuns la închiriatorul apartamentului și, pe cale de consecință, la șeful PSD Arad. Nu că nu ar fi una și aceiași persoană. Amu dracu știe la ce or folosi înregistrările cu pricina, cert este faptul că nici înregistratorul șef nu este ușă de biserică! Și-a lăsat și a doua muiere, cu tot cu pruncii din dotare, sărut mâna Doamna Ina, și s-a strămutat la, oare de ce era să scriem Ambulanță. În fond și la urma urmei nu suntem noi în măsură să judecăm ce-și face omulcu viața lui proprie și personală. Dar când te bagi și în apartamentul altuia…

Pe lângă faptul că activitatea mai marilor PSD Arad în folosul arădenilor care i-au trimis la Capitală este egală cu zero, mai sunt și mâncărimi în interiorul organizației. Nu se știe care e mai cocoș decât altul.

Pirchița