Până să ajungem să vă spunem cum și cât teren intravilan puteți achiziționa în comuna Vladimirescu de la personajul din titlu trebuie să vă spunem cine este acest Argintaru. Iosif, pe prenumele lui. Este omul lui Mihăiță „Vermorel” Calimente, de la ALDE Arad – cel care a reușit (contra) performanța de a ajunge doar membru supleant în Biroul Central al ALDE. Argintaru care vrea să acceadă din nou, la un fel de redistribuire în Consiliul Local Vladimirescu. Unde, de altfel, a mai fost, începând cu 2008, și de unde în urma funcției ocupate s-a ales cu două terenuri intravilane, fiecare de circa 4000 metri patrați. La licitație… Că a fost sau nu conflict de interese asta nu e treaba noastră, sunt alții mai dăștepți decât noi acre să cerceteze acest aspect. Cert este că acum acest Argintaru vrea să vândă terenurile respective (în Vladimirescu, în zona unde are dumnealui terenurile, un metru patrat se vinde cu 10 euro!!!!) și să se căpătuiască, ca tot omul.

Sursele noastre din ALDE ne-au spus că în spatele acestei presiuni de a-l băga, din nou, în Consiliul Local Vladimirescu pe Argintaru ar sta Calimente „Vermorel”, cel care, pierzându-și și ultima șansă să mai călătorească la Capitală (el ar fi vrut funcții de conducere în structura centrală la ALDE, vax albine) s-ar mulțumi să… mulgă vaca și la Vladimirescu. Poate mai pică ceva terenuri, ceva vermorele etc. Să fie sănătos.

Deci, cine vrea să-și facă ceva căși sau acrtiere la Vladimirescu, în zonă rezidențială nu oriunde, soluția e Argintaru ALDE.

Pesedistul de serviciu. Hai UTA  

Foto: APDSC DIGITAL CAMERA