Pe vremea noastră, ăștia trecuți de 40 de ani, circula o vorbă de duh. Că cică, ăia care aveau oareșce probleme cu legea sau de alt gen, cu muierea etc. aveau morcovul în… partea dorsală. De unde se știa asta? Simplu: umblau caprele în spatele respectivului sau respectivei să-i mănânce frunzele. Așa și cu Falcă al nostru. Nu discutăm despre problemele conjugale, pe care nu le mai are…, nici despre cele cu legea, pe care încearcă să și le rezolve pe căi… legale, nici despre modul dezastruos în care conduce de ani buni de zile destinele arădenilor, nici despre mărirea impozitelor și taxelor locale la limita maximă cu putință, nici despre Arad – capitala gunoaielor stradale etc. Vorbim despre faptul că cresc buruienile în parcurile Aradului și pe malul Murășului. Buruieni care ajung, în unele locuri și la doi metri înălțime.

Că cu Universul Verde, știți la ce ne referim, s-a stricat treaba, că cu alte firme ce au avut porțiuni de „înfrumusețare” spații verzi în diverse zone din Arad s-au încheiat contractele și nu s-a făcut licitațiile ce vină avem noi arădenii? Noi doar vedem cum ne invadează buruienile și, în curând poțocii și țânțarii aferenți.

Bag sama că Falcă s-a băgat în zootehnie, și-a făcut crescătorie de capre, de vaci etc., și lasă burienile să crească pentru simplul fapt să aibe animalele unde să pască. Pe gratis, pe terenurile Primăriei.

Văcarul căprar   

1 COMENTARIU

  1. Mon cher, știi povestea cu drobul de sare….. Dacă așteptăm să ne invadeze „poțocii” și țânțarii și plângem că „dacă trece mâța și cade drobul de sare moare copilul” înseamnă că suntem gospodarii care merită un asemenea lider.

Comments are closed.