Jitză este în corzi în aceste zile. După ce i-a îndepărtat pe colegii de partid care au avut curajul să vorbească, după ce s-a făcut de cacao la București, jucând la două capete, după ce pierdut mare parte din încrederea pe care i-a acordat-o electoratul arădean (ghidat după fraza: a furat, maichi, dar făcut ceva și pentru Arad… clanță cât casa!), Falconetii stă în cur și iși suge… rănile. Că i s-au cam înnecat corăbiile. Mai are de partea sa doar vreo câțiva pupincuriști plătiți, niște pocăiți (nicio referire la Lilioara Stepănescu, secretarul Primăriei, mâna dreaptă a primarului) și niște alegători orgolioși mândrii că au un primar de talia lui Falcă. Adică un primar care a transformat Aradul într-o comună mai răsărită, în comparație cu Oradea. Că la Timișoara nici nu putem face referire, nu ne putem compara, că nu există termen de comparație. Apropo, că mâine tot e meciul de fotbal între Poli și UTA: Să se-audă-n toată țara, clanță Poli Timișoara!

Cât va mai dura agonia lui Jitză, dracu știe. Geaba stă pe un purcoi de bani, geaba și-a băgat botox și se face cu gel pe unghii ca curvele masculine dacă în rest nu mai are (aproape nimc). Despre Doamna Ela Falcă se aude numai de bine, iar Universul Verde (prietenii știu de ce) lucrează bine, mersi prin spațiile verzi ale orașului.

Nădragi strâmți și cu lurex

1 COMENTARIU

  1. Demolator drag , nici nu stii , ce marunt incepi sa fii ! Apropo , sa-mi dai te rog , cei 1500 euro pe care mii datorezi de cand mi-ai daramat garajul pana nu te ascund astia !

Comments are closed.