Sau, despre gunoismele lui Falcă. Atâta tâmpenie cât există în Arad în vremurile lui Jitză penalu’ credem că nu au existat şi sperăm să nu mai existe. Recons SA, firma care lucrează pe pierdere şi a cărei acţionar principal este Primăria Arad (deci, noi, arădenii) are în gestiune, în administrare, printre altele, şi parcările din municipiul Arad. Acolo unde angajaţii pe pile ale acestei instituţii spânzură şi taie amenzi şoferilor care nu-şi scot bon de la tonomatele lui Falcă.

Că 75 la sută dintre autoturismele care parchează în spațiul public sunt trecute ca neplătitoare în baza de date a Recons (vom reveni cu amănunte) aste e altă socoteală murdară. Însă, să amendezi mașina Direcției Fiscale Arad este de-a dreptul uimitor, demn de cartea recordurilor. Adică, lași să parcheze sute de mașini pe „pile”, ale diverselor instituții, prieteni etc. și când vezi mașina Direcției Fiscale, societate care își are sediul în curtea Recons SA – pe Mucius Scaevola, și pui amenda sub stergătorul de parbriz asta înseamnă prostie MAXIMĂ!

Banii de pe amenzile date abuziv de către angajații falimentarului Recons (despre fostul director Puha și despre incompetența sa managerială vom mai vorbi) se duc în bugetul Direcției Fiscale Arad, acolo unde director este Pavel Neamțiu. Deci, vajnicii angajați ai Recons amendează Direcția Fiscală, loc unde se încasează amenzile și de unde își iau salariile angajații Recons!!!!! Adică, de la bugetul local.

Până unde mai poate merge prostia „erei” Falcă în Arad?

Pavele, Pavele cum te pupă Falcăle

1 COMENTARIU

Comments are closed.