În perioada 1-4 iunie vor avea loc trei super spectacole, în parcarea Corleone situată la intrarea principală la Ștrandul „Neptun”. Totul va începe de Ziua Internațională a Copilului, în 1 Iunie, atunci când ne vom și îi veți putea vedea și auzi pe Neverland, Lorena Ganea și Steluțele Aradului, într-un spectacol ce garantează multe zâmbete etc. Un rol principal în derularea acestui eveniment va avea Parcul de distractii. De menționat este faptul că intrarea este liberă!

În perioada 2-4 iunie, începând cu ora 16, veți putea să-i vedeți pe cei de la B-Ton, Schimbul 3, CIA, Oana Radu, F-Charm, Olivera Petcov, Alenna, Aurora, Ana Baniciu, MERE si Mario Joy. Acest eveniment, unde, de asemenea, intrarea este libera, prezentator va fi Stino Grant. Locul de desfășurare este tot în parcarea Corleone!

Un alt gen de muzic, pentru cunoscatori, va fi oferit de către organizatori în nopțile din 2 și 3 iunie unde vor fi prezenți, pe schela din parcarea Corleone, Lucian Barbulescu, Emil Lassaria, Fabio da Lera, Nero, Stino Grant, YSAV si HPNOTIQ.

Deci, țineți minte, 1-4 iunie în parcarea Corleone situată pe ștrandul Neptun!

B.P.