Gheorghe Falcă pare-se că a luat rolul principal în remake-ul „Răzbunarea, arma prostului”. Și, ca un fel de Chuck Norris al politicii, se răzbună pe toți cei care nu se aliniază la politica marelul strateg. Dar să începem cu începutul.

CeLeMe-u’ lui Falcă e ca Gara de Nord. Adică unu’ în permanentă mișcare. Vine unul, pleacă altul! Numa’ ce-am scris de plecarea lui Mariș, la o lună după ce-a plecat Barbeș, că se aude că vor mai pleca alții din Consiliul Local Municipal (asta înseamnă CeLeMe, ca să fim bine înțeleși). Cică pe listă ar fi Giani Pistru și Giovanni Strona.

Bun, și cine vine din urmă? Păi, ar cam fi unele nume, că lista-i lungă. Totul stă în pixul lui Falcă, care sprijină sau refuză sprijinul politic. Cert lucru e că știm un nume care sigur nu va ajunge în CeLeMe, deși poziționarea pe listă o îndreptățește: Izabela Rabotka. Falcă îi va semna „ejectul”, preferând pe alții. De ce? Simplu, pentru că Izabela Rabotka face parte din Comisia de Etică și Litigii (sau cum i-o fi zicând) a PNL la nivel național. Care Comisie tocmai a anunțat că sunt nereguli cu alegerile din PNL Arad, prin care Falcă a fost „ales” președinte pentru un nou mandat. Pe cale de consecință, Falcă se răzbună, iar proverbul din primul paragraf și-a găsit eroul.

Jiță Răzbunătoru’