În opinia multora, și chiar a noastră, senatorul PSD de Arad Mihai Fifor ar fi trebuit să facă parte din Guvernul Grindeanu. Pe lângă faptul că a revigorat leșinata organizație județeană a PSD, suflându-i în ceafa lui Falcă, Fifor s-a dovedit a fi (cel puțin până acum) un politician rasat. Chiar dacă nu este din Arad. Cum, de altfel, nici Falcă nu este.

Pe surse am aflat că la iminenta remaniere guvernamentare Fifor ar putea prinde un post de ministru. Ar putea! Numai că, spun sursele noastre, piedicile îi vin chiar din interiorul PSD Arad. Organizație pe care tocami a resuscitat-o. A deranjat pe cineva din PSD Arad ascensiunea lui Fifor în detrimentul altor șefuleți pasageri? Cu siguranță că da! Că altfel nu l-ar avea la mână pe senator cu niște înregistrări, mai intime, făcute mișelește. Așa ne spune nouă sursele. Datorită acestui posibi șantaj ordinar Fifor s-ar putea să nu prindă loc de ministru la viitoarea remaniere.

Că până acum a ajutat sau nu Aradul senatorul Fifor, rămâne de văzut. Cert este doar faptul că Aradul a ajuns printre ultimele județe din țară la toate capitolele. Și asta nu numai din cauza lui Jitză Falcă. Dorele (Căprar n.red.) ce zici, te bagi? Sau te simți?

Geani Las Ferbinți