P.S. Poate că Falcă se răzgândește (că de gândit nu se pune problema) și se pune să copiloteze din nou. În ciuda noastră, a comuniștilor de la Flacăra roșie.

Cu acest P.S. am încheiat partea întâi a articolului cu titlul de mai sus. Parcă am cobit. Dar numai pe jumătate. Că conform informațiilor furnizate de facebook organizatorii i-au pregătit o mașină de raliu, cu numărul de concurs „0”, în situația în care Jitză va onora cu prezența raliul Aradului și va dori să copiloteze. Dar, Falcă nu mai vine!, vorba aia. Așa că a rămas doar mașina inscripționată și organizatorii cu buza umflată

Al 2-lea securist copilot

 

Articolul precedent

O competiție automobilistică care tinde să devină tradiție, „Raliul Aradului” va debuta joi seara cu o sesiune de autografe. După cum spun organizatorii, la ora 21,00 se va da startul oficial, concursul propriu – zis desfășurându-se vineri.

Dar, nu despre asta vrem să scriem, ci despre faptul că Jitză Falcă își bate, din nou, joc de arădeni. Însensul că atunci când a avut nevoie de voturile lor a ajuns să fie până și copilot. Ce nu face dictatorul pentru un vot sau mai multe în plus… Anul acesta, an fără miză electorală, Jitză șade pe curul lui și nu-i mai trebuie raliul. Darmite să cocopiloteze. El nu le are nici măcar cu drumurile, acolo unde zice că a gătat facultatea, darmite cu tehnica și cu pilotajul. Dar, când interesul o cere..

Așa că, stimați tovarăși și pretini, dacă ați crezut că veți obține un autograf de la Falcă ați ratat ocazia. Că omu nu mai candidează, pardon concurează! De ce să i se zdruncine creierii încărcați de… de toate cele.

Să ziceți măcar muțam că l-a lăsat pe Cipri Suărășan (inițiatorul și sufletul acestei competiții de anvergură) să organizeze Raliul Aradului în an neelectoral.

Securistul copilot

P.S. Poate că Falcă se răzgândește (că de gândit nu se pune problema) și se pune să copiloteze din nou. În ciuda noastră, a comuniștilor de la Flacăra roșie.