Deși sunt la putere de ceva vreme, pesediștii arădeni au făcut aproape nimic pentu Arad. Sau mai bine zis NIMIC. Deși sunt la guvernare. Oare pe cine se răzbună președintele Căprar, sau pe cine crede el că se răzbună. Că pe Falcă (prietenul său de ani buni de zile comuniștii știu ce spun!) mai mult în ajută non combatul PSD-ului arădean. Nu au reușit să-și impună directori la deconcentrate, nu conteazăîn ecuația municipiului și județului, nu sunt în stare să audcă bani de la guvernul lor, măcar pentru finalizarea pasajelor – obiectiv de interes național!!!!

Nu sunt puțini cei care se întreabă ce se întâmplă, de fapt, în organizația PSD Arad. Nimic. Doar ce vrea președintele Căprar. Adică fix pix. S-a debarasat de vechi membrii de partid, de aproape toți cei care aveau coloană vertebrală și , măcar, criticau dictatura Falcă și a suflătorilor în goarna primarului. Nici măcar venirea lui Mihai Fifor nu a adus o plus valoare organizației condusă de Căprar. Deși la început așa părea. L-au adus pe linia „dreaptă”, atât Căprar, cât și ceilalți acoliți de-ai lui care mai cred într-o himeră.

Însă, cum Căprar l-a dat jos pe Dorel Popa (Dumnezeu Să-L ierte!), poate mai mult ca sigur că așa se va întâmpla cu noncombatantul Dorel Căprar, mâna dreaptă a primului Falcă, cel care a adus Aradul la o limită inferioară transformându-l într-o comună mai răsărită.

Avem și noi sursele noastre.

Ambulanțierul șefă

1 COMENTARIU

Comments are closed.