Ieri, atunci când spuneam că PSD Arad este varză de tot sub „oblăduirea” președintelui Dorel Căprar. Tot ieri au avut loc în județul Arad alegeri pentru funcția de primar în comunele Covăsânț și Almaș. Cum la nivel central PSD e la putere și, pe cale de consecință, și în teritoriu ar trebui să fie la fel, ne-am fi așteptat ca măcar unul dintre posturile respctivă să revină PSD-ului. Nimic mai fals! Nici la Covăsânț, nici la Almaș, PSD nu a contat în propoziție. Social democrații arădeni fiind înfrânți categoric de către PNL și, respectiv ALDE.

Deci, despre ce vorbeam… Ce semeni aia culegi. Pustușag, adică. Păcat, mare păcat. Aradul a ajuns în halul în care este, de râsul României, și din cauza PSD-ului local, care în loc să facă o opoziție concretă și corectă la nivelul orașului și județului a preferat să intre într-un concubinaj puturos cu Falcă și compania sa de suflători în goarnă. Dar, când e vorba de interesul personal…

Falcăprar

Expl.foto: Aceste instantanee cu senatorul Mihai Fifor (PSD) și vicepreședinta CJA Claudia Boghicevici (PNL) au fost surprinse de către colegul nostru Vasile Obșitoș și le-am furat (ca pe vremea comuniștilor) de pe pagina sa de feisbuk. Mulțam Vasile, oriunde te-ai afla!