„Extremistul” Andraș Ando, cel pentru care s-a inventat un post de director în cadrul Consiliului Județean Arad, trece la atacul la baionetă. Și, cum altfel, decât să-și bage uneltele (era să zicem sculele, dar nu au așa ceva în dotare) în PNL Arad. Și ca să fim direcți, Ando l-a adus la partida condusă la Arad de Jitză Falcă, pe un oarecare Flavius (oare de ce am vrut să scriem labius?) Ghender. Un element, la fel de traseist ca Ando și care a fost ultima dată în curtea PSD-ului arădean condus, vorba vine, de către Dorel Căprar. Tovarășul lui Falcă.

Cum ne mâncă-n cur și nu stăm alipuiți nici pe căldurile astea și cum, vorba lui nea Mărin Miliardaru – omu cela cu sudura, băutura trebuie plimbată, ne-a dus ăla cu un ștrimf prin față pe la Astoria. Acolo unde, la o masă pe terasă, am zărit o echipă cam ciudată ca komponență. Gianina Pistru, vicepreședinte la PNL Arad, Sergiu Bâlcea, vicepreședinte la Consiliul Județean Arad, o fătuță brunetă și mai ropogoșă – Oana Blaghi, dacă memoria nu ne înșeală, purtătoarea de vorba de la PNL Arad, Flavius Ghender, pupila trădătoare a lui Ando, și pe încă un om pe care l-am mai văzut prin preajma lui Marin Lupaș. Că ce-au vorbit, că ce-au băut, că ce-au plătit – dacă au plătit, că cine a plătit dracu știe.

Noi, comuniștii de la Flacăra roșie, am ajuns la concluzia că s-au cam gătat banii la PSD Arad. Și că Ghender s-a reprofilat prin a da limbi (și) la PNL Arad. Și că va vinde secrete de partid de PSD Arad nu suntem baș convinți. Dar cum îl cunoaștem pe mentorul său Andraș Ando nu băgăm mâna în foc că labius nu joacă la două capete. Bani să iasă. Serios vorbind, dacă după expertul în falimente Ando, care a ajuns să taie și să spânzure în Consiliul Județean a lui Falcă, via Cionca, PNL l-a adus și pe Flavius Ghender viitorul acestui partid va fi unul luminos: 5%, cu exigență!

Măi, dragi tovarăși, dar cum se strâng ăștia ca muștele la…

Suntem curioși să vedem ce secrete de la PSD Arad va vinde Ghender. Că PSD Arad e tare ca fularul vara. Printre ultimele organizații din țară.

Șpionul Komunist        

2 COMENTARII

  1. Dacă e de amu seara…vorbesc cum vor vota maine pesedei pentru rer. Stai calm dana e în zonă.

Comments are closed.