Dragnea, Vâlcov, Olguța Vasilescu și Codrin Ștefănescu au adoptat stilul ISIS de „exprimare”. S-au înfiltrat din PDL și PRM în PSD și se autodetonează, pe rând, sau împreună! Iar tâmpiții din PSD asistă fără reacție cum partidul a fost confiscat de o adunătură de mafioți care, sub umbrela PSD, jefuiesc România și epureaza PSD de toate valorile consacrate. Mă întreb, după ciclul Dragnea și după ce se va dovedi dezastrul guvernării impostorului și diletantului Dragnea, unde se va situa PSD și cât electorat va mai avea?

Nu poți, la infinit, să mitui o țară, cu bani împrumutați, pentru că vine și scadența împrumuturilor. Și cum n-ai investit nimic și ai folosit banii pentru a mitui electoratul, să vedem cine și de unde va restitui împrumuturile contractate de Dragnea, consiliat de pseudo-specialistul Vâlcov! Pentru că azi o fi bine, trăind din banii împrumutați, dar mai există și mâine, când trebuie să dai înapoi ce ai luat, plus dobânda. Cum o să trăiți foarte bine atunci și nu „binișor”, ca acum, pe banii împrumutați de Dragnea?

Asta nu se numește guvernare în folosul cetățeanului, ci administrare frauduloasă a țării! Pentru că din banii împrumutați, prin intermediul slugii Sevil Shaideh, o mare parte ajung, prin plata unor lucrări publice supraevaluate, la Dragnea și mafia ce-l înconjoară, prin firme gen TELDRUM. Acesta este scopul real al controlului actului de guvernare. Distribuirea, cu dedicație, a banilor colectați de ANAF sau împrumutați. Restul e teatru pentru naivii care o să moară așteptând să trăiască în raiul promis de PSD, precum cel promis de comuniști. Și în timp ce vouă vi se vând iluzii, ei se îmbogățesc fără limite, din banii împrumutați în numele vostru, chipurile, pentru a vă îmbunătăți nivelul de trai. Sfântă prostie, chiar nu mai ai limite în România?

Pavel ROMAN