Stimați tovarăși și (t)ovarășe, vă rog, în conformitate cu prevederili statutului membrului de partid, să luați atitudine contra slugărniciei lui Doruțu Căprar față de venitul cu pluta Mișu Fifor! Vă rog să înfierați, cu mândrie proletară, această atitudine defetistă și retrogradă față de ordinele arendașilor de la București, via Teleorman! Este absolut de nescuzat un asemenea afront adus demnității arădenilor, tocmai de către parașutatul Fifor, pe care Olguța Vasilescu nu l-a mai considerat demn să-i lingă pantofii, ca să nu spun altceva și i l-a trântit în brațe lui Falcă, pe post de controlor al lui Căprar. Dacă nu mă credeți pe mine, întrebați-l pe Adi Mureșan, finuțul Olguței.

După ce s-a cățărat pe umerii lui Victor Ponta, care, pe vremea când era președintele tineretului PSD, a primit drept cadou de la Căprar o blondă arădeană mult mai apetisantă decât Daciana, fata ministrului împușcat în coiul stâng, care i-a și devenit (ne)vastă, l-a promovat pe Doruțu, acesta l-a uitat acum, trădându-l la ordinele lui Fifor. Dacă nu pentru altceva, măcar în amintirea nopților nebunatice de la tabăra de vară de la Costinești, Doruțu Căprar ar fi trebuit să-l sprijine acum. Din păcate pentru Ponta, Doruțu a ajuns mare goangă în comiția de verificare a activității serviciilor secrete, numit de către dușmanii lui Ponta!

Așa că s-a lepădat de Ponta, trecând în tabăra cealaltă. Știu că acum nu este momentul, dar aștept cu nerăbdare momentul în care celebrul Calimente Vermorel va confirma cele arătate mai sus. Ca să închei, Doru Căprar, nu mai sta capră, fii demn de centurile alea colorate la judo, dar renunță la centura MARO și la aia PORTOCALIE !

MUSKAMOR

 

1 COMENTARIU

Comments are closed.