Tânărul Dorel Căprar, cel care a ajuns președinte la PSD Arad în urma unor mașinațiuni bine puse la punct de către foști colegi (de care s-a debarasat în ultima vreme) și cu largul sprijin a lui Victor Ponta (fost președinte al tineretului social – democrat, de unde a răsărit și Dorel) și al Dacianei Sârbu (actuala soție a lui Victor Ponta și fiica lui Ilie Sârbu – nume de referință în PSD), a cam pus-o! S-a grăbit ca și muta la… instrument să-i dea limbi lui Dragnea și să-l asigure, joi, de întregul său sprijin făcânduși-l adversar pe premierul Sorin Grindeanu.

Neesențială decizia lui Căprar în ecuația PSD la nivel național, doar dovadă de slugărnicie. Pentru că organizația condusă (vorba vine) de către Dorel de Arad nu contează, fiind printre ultimele din țară la orice capitol.

Ponta a decis să intre în tabăra lui Grindeanu. Premier care este din Timișoara și care i-a declarat război deschis profitorului Dragnea. Timișoara, județ care este mai aproape de Arad, vecin – Dorule! cu Aradul decât Telormanul lui Dragnea. Faină viziune politică mai ai, asta dacă ai fi avut-o vreodată.

În mod normal, după ce ai adus organizația PSD Arad în pragul falimentului (despre firmele după care ai profitat, cu altă ocazie) DEMISIA de onoare ar fi oportună. Dar, onoarea e lucru mare. Sună-l pe Ponta, mentorul tău și cel care te-a ajutat să ajungi unde ești, și cere-i scuze că ai ales interesul în locul caracterului. Ne îndoim că vei face asta, dar demisia este un act de voință proprie. Dar, după cum te știm aștepți să fii dat afară. Așa cum i-ai dat tu pe majoritatea membrilor PSD din Arad, mulți dintre cei care te-au ajutat, mult mai experimentați și vechi în politică și care te-au făcut senator. Că om…

Flacăra roșie  

2 COMENTARII

Comments are closed.