A trecut și ziua de joi, ziua marilor speranțe utiste. Din păcate, am fost în liga întîi doar până în minutul 17 când au egalat violeții. Păcat, s-a muncit mult în acest campionat, trebuiau făcute puncte pentru locul doi, nu trebuia să ajungem la acest baraj care este o luptă inegală în care este aproape imposibil să ucizi o echipă de liga întîi, fie ea și de la coada clasamentului. Dacă ne amintim că Poli a pornit campionatul cu minus 14 puncte, nici nu e de la coada clasamentului, ci de pe la mijloc.

Asta a fost, mergem mai departe, până va fi gata stadionul, în minim doi ani după cum se lucrează, poate ajungem cu UTA în liga întîi unde îi este locul.

Suporterii și-au făcut treaba, au încurajat echipa tot meciul, au dus și războiul psihologic cu antrenorul arădean al Timișoarei, Ionuț Popa, dar degeaba, am pierdut și de data aceasta.

Mister Popa le-a promis jucătorilor lui că dacă vor câștiga barajul, își va rade mustața, ceea ce a și făcut în final, la vestiare. Mucalit cum îl știm, la conferința de presă le-a spus jurnaliștilor că se prezintă în fața arădenilor cu o nouă față … dar năravul???

Cum ar veni, Ionuț Popa ne-a ras din liga întîi pe noi utiștii și apoi si-a ras mustață … mustața îi va crește la loc, dar noi tot rași rămânem …