Tulai Doamne, cu ce patos îi înfierează presa falkistă din Arad pe aceia care își permit să parcheze anapoda, după cum apucă, ca să nu mai zicem pe aceia care își pun cociile (pardon, mașinile) pe locurile de parcare destinate persoanelor cu handicap. Asta de ochii lumii, că în realitate situația este cea din imaginile surprinse în parcarea de lângă Casa cu lacăt. Adică, în centrul orașului. Pentru cei care nu știu, la nici 20 de metri de cele două locuri de parcare marcate cu albastru (destinate persoanelor cu dizabilități) se află Asociația Handicapaților Neuromotori din Arad.

Ne-am învârtit pe lângă cocia, pardon autoturismul din iamgine să vedem dacă are „diplomă” de handicapați și am zărit-o nicăieri. Probabil că cei de la televiziunea Arad (cu această ocazie am aflat că mai există) au regim special și că cu dilijență de la miliție (indiferent de care ar fi ea) pot parca cum li se scoală, ignorând până și regula elementară a bunului simț.

Un cunoscător ne-a șoptit că mașina inscripționată cu TV Arad ar fi a uneia de-o cheamă Nicoleta Pavel, prezentatoare, înființătoare, cântătoare, om orchestră de muzică populară și mai mult, maestru de ceremonii. Că, de curând a fost sărbătorit un eveniment important în viața TV Arad: împlinirea a 25 de ani de la înființarea postului. Dânsa a fost marele organizator al petrecerii și tot duduia a omis să invite, de exemplu, pe mai titratul nostru coleg Virgil Jireghie – unul dintre fondatorii TV Arad. Deci, nu unul dintre aceia care trag acum, după atâția ani, foloasele acestei frumosae meserii. Confiscate, din păcate, de către pseudoziariști și „handicapați” (dacă tot parchează acolo).

P.S. Abonată la toate zilele comunelor și orașelor din Arad, această „colegă” de breaslă ar trebui să le impună primarilor să amenajeze în imediata vecinătate a caselor de cultură, beutură etc. locuri de parcare vopsite cu albastru, ca în imagine.