Cât de neinspirat poți fi, ca să nu zicem prost de-a binelea încât să nu-ți dai seama că ți-a trecut vremea ca la crăstăveți. Toți îs invers numai Falcă e la fel.

Zielele trecute, la București, Jitză s-a făcut de râs cum nu s-a mai făcut de multă vreme. Umbla pe lângă colegii din țară, care-l reneagă de când cu pierderea rușinoasă a alegerilor de către PNL, ca și coiul în  căldare. Când pe la un grup, când pe lângă altul și se gudura precum curvele descompuse – vorba lui nea Mărin. Însă, stupoare pentru (încă) primarul Aradului, nici dracu nu-l băga în seamă. Dimpotrivă chiar. A reușit să creeze o stare de repulsie, normală – zicem noi.

Și ca finalul să fie unul apoteotic pentru Falcă, cel care a coordonat campania electorală a PNL a ultimele alegeri parlamentare unde a repurtat un eșec răsunător, delegația Aradului – compusă din peste 150 de persoane – nu s-a ales cu niciun!!!! post în structura de conducere a partidului la nivel central. Niciun penelist arădean nu a fost ales în Biroul Permanent Național, ceea ce este o contraperfomanță pentru Falcă, în primul rând.

Resemnat și cu coada între picioare Jitză s-a mulțumit, pe final, căa prins un post de vice regional, și asta doar datorită faptului că a candidat de unul singur!? Era chair culmea să iasă pe locul doi.

Flăcărelu