Astăzi se împlinesc fix 13 ani de când Aradul l-a ales primar pe gheorghe falcă, cu litere mici, gropar al fotbalului arădean, demolator al stadioanelor și mai nou distrugător al sporturilor de echipă din Arad prin subfinanțare.

A păcălit utiștii cu noul proiect UTA BD în urmă cu 4 ani și cu noul stadion Francisc Neuman care trebuia să fie construit deja dar care pare că nu se va mai termina. După ce în 2014 s-a început demolarea vechiului stadion îmbibat de istorie și s-au împărțit caserole cu iarba terenului, s-a promis finalizarea în 3 ani a construcției unei modeste arene de doar vreo 11-12 mii de locuri. Apoi ni s-a spus că un an durează demolarea, deci va fi gata în 2018 dar după cum arată astăzi, nicio șansă nu ar mai fi ca într-un an să fie inaugurat.

Iată că Andrei Ando, om de casă al cuplului falcă-cionca, a dat ˝din casă˝. Cum gura păcătosului adevăr grăiește, iată ce a scris pe contul lui de facebook: 2019!

Poate că Ando e chiar optimist având în vedere zvonurile privind situația firmei Tehnodomus, cea care construiește cam tot ce se poate în zonă, inclusiv stadionul UTA.