Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad (adică oamenii ăia în uniformă închișă la culoare și care dau cu foarte mare greu autorizațiile de funcționare la birturi, măgăzâne, căfane, săli de nunți, hoteluri, moteluri și alte cele ce face parte din spațiul public) are în aceste zile oaspeți de vază. Nu veniți pe goștie, ci în control. Și asta în urma numeroaselor reclamații primite, la București, în ultima vreme, de la angajați ai ISU Arad. Angajați care nu sunt mulțumiți de atitudinea, de modul de comportament și de conducere al noului comandant. Și care plâng după vremurile liniștite în care Inspectoratul arădean era condus de către colonelul Bogdănescu.

Actualul șef, i-am uitat spre omisiune numele, după ce a preluat comanda și după ce s-a pocăit s-a făcut cu fras. Și nu numai pentru „civilii” care sunt purtați vreme îndelungată pentru a obține autorizație, cât mai ales cu subalternii. Care, așa cum vă spuneam, l-au reclamat la comenduirea de la Bucale. Și nu sunt puțini.

Cu profundă mânie proletară așteptăm și noi rezultatul controlului și, de ce nu, un alt comandant, mai maleabil și mai atent măcar la problemele agenților economici care au nevoie de autorizații  ISU.

Șoferul de pe drezina pompierilor