Andrei Ando lucrează pe bani public, mulți bani publici. Din toamna lui 2016 conduce un monstru departamental la Consiliul Județean, director executiv al Direcției Comunicare și Strategii. Această Direcție are un număr de 29 de oameni și se ocupă cu: Informare, Relaţii Publice şi Mass Media, Informarea şi Promovarea Turistică a Județului Arad, Cooperare Instituţională şi Relaţii Externe, Analiză Informatică.

De la activitatea de ziarist, al lui fiind vestic.ro și a lucrat la West TV, chiar l-a condus până a fost dat afară pentru ceva ciudățenii făcute de el pea colo, iată că a trecut spre politică, alături de mai marii județului.

După ce a condus organizația ,Arad-Capitală Europeană a Culturii 2021” de la care lua prin PFR Andrei Ando doar 3.500 lei pe lună plus mai deconta doar pentru un drum până la Timișoara vreo 2000 lei !!! putem afirma că întradevăr cunoaște sistemul, pe dinăuntrul lui.

Așa că putem să-l credem când afirmă pe facebook că:

Superb, parcă îl vedem îmbrăcat în Robin Hood cum aleargă pe coridoarele de la județ să prindă pe cei ce fură de la săraci.

 

Micul John