Cu ultimul neuron ce mi-a mai rămas nevirusat de mass-media mercenara, întreb și eu ca un școlar nerepetent: dacă Guvernul nu a îndeplinit, la termene, peste 70% din obiectivele stabilite, doar prim-ministrul e vinovat?

Adică, sa înțeleg și eu, că toți miniștrii și-au făcut treaba, au proiectele gata de implementare, masurile pregătite, actele normative redactate și gata de dezbatere, Codul fiscal și de procedură fiscală, Codurile penale și de procedura penală rescrise și gata de trimis la Parlament, colectarea este la cel puțin dublu cât anul trecut, fiind pregătit terenul pentru dublarea salariilor și Grindeanu a blocat și sabotat toate acestea, iar acum miniștrii, care au realizat sub 30% din programul de guvernare, se cer din nou în funcții, ca și cum sunt de neînlocuit?

Măi, fraților! Sunteți si suntem nebuni? Adică Grindeanu, fără a avea competență, a blocat activitatea ministerelor, a dat ordine (bănuiesc scrise, că altfel n-au nici o valoare juridică) nelegale, blocând activitatea miniștrilor, și nimeni, timp de șase luni nu a reclamat că Grindeanu sabotează activitatea Guvernului și a economiei naționale? Păi, în acest caz, pe baza evaluării lui Vâlcov, n-ar trebui sesizat Parchetul pentru sabotarea economiei naționale de către Grindeanu? Iar miniștrii n-ar trebui cercetați (împreună cu șeful lor, politic, care spune ca a știut de sabotajul lui Grindeanu) pentru complicitate și favorizarea infractorului, pentru că n-au sesizat organele abilitate?

Chiar cu ultimul neuron rămas nevirusat, așa ceva nu pot nici pricepe nici rumega. E dincolo de absurd! Nu suntem luați de proști ci tratați ca retardați și imbecili sadea, precum o turmă animale de povară, a căror lipsă de reacție și bărbăție, e imposibil de înțeles! Unde naiba-i logica în toată chestiunea asta?

Pavel ROMAN