Sunt zvonuri tot mai insistente că Geanina Pistru a decis să-l trădeze pe Falcă și să treacă în tabăra deputatului Eusebiu Pistru, nimeni altul decât bărbatul ei propriu și personal, căruia i-a jurat credință la bine și la rău, dar mai ales la bine.

Se pare că la viitoarele alegeri pe județ la PNL organizația municipală, care va avea în jur de 90 delegați, conform criteriilor, nu îl va vota pe Cionca, ci pe liberalul Ioan Neluțu zis Cristina, susținut de către Eusebiu Pistru! Acesta ar fi, de fapt, motivul pentru care Geanina și-a dat demisia din CLM, iar faptul că Falcă a făcut-o consilier personal al directorului de la Apă – Canal, cu o retribuție de peste 60 de milioane pe lună, nu este decât o încercare disperată a producătorului de pizza 4 în 1 pentru moldoveni de a-și asigura în continuare serviciile ei.

Săracul Falconetti, nu își dă seama că meleoane de lei vechi curg pe țăvuța cazanului înainte de turul doi, adică de a doua fierbere a răchiei. Vreți amănunte? Vorba lui Bace Toghiere: no, stați și ascultați !

P.S. Comuniștii noștri din primărie ne-au adus la cunoștință, de îndată ce au citit articolul de mai sus, că doamna Geanina Pistru este și consiliera personală a lui Jitză, pentru aceasta fiind remunerată cu 40 de milioane de lei lunar.

 

PISTRUIATUL