Stimați tovarăși și pretini, e groasă rău, ungurii nu se mai ascund după cireș sau după deget, ci spun direct că doresc sfâșierea României! Iar noi, în loc să facem ceva, facem întrecere tovărășească la promovarea intereselor Ungariei, doar pentru a fi primii care dăm o știre, ca să avem, Vezi, Doamne (scuzați, dragi tovarăși, majusculele, dar, în ciuda așa zisei istorii, care spune că noi, comuniștii, am fi atei, chiar am crezut mereu în Dumnezeu), noi luptăm pentru rating și sorbim cu nesaț orice declarație, din partea oricui, fără a mai explica semnificația acesteia.

Mostră: o știre de pe știri pe surse. Citat: „István Szávay, membru al partidului de extremă dreapta Jobbik, care în 2016 a primit pentru trei ani interdicție de a intra pe teritoriul României, consideră că legile promovate de UDMR (adoptarea proiectului care prevede ca 15 martie să fie declarată Ziua Maghiarilor din România, extinderea folosirii limbii materne în administrație, precum și posibilitatea arborării steagului secuiesc) reprezintă o „măsură naturală” faţă de comunitatea maghiară din România.

Adoptarea acelor legi ar trimite un mesaj important. Maghiarii din România nu sunt un dușman, ci o națiune în curs de formare statală”, a declarat István Szávay pentru Q Magazine”.

Așa scrie, asta este toată știrea. Cu toată modestia, noi, cei de la Flacăra Roșie, nu am fi dat titlul dat de către cei de la știri pe surse „Se reiau negocierile dintre UDMR ŞI PSD? Ce spune liderul unuia dintre cele mai importante partide ” ci am fi scris mare: „Ungurii își dau arama pe față, spunând că maghiarii din România nu sunt români, ci o națiune în curs de formare statală”. Să dai apă la moară unor extremiști din Ungaria, promovându-i ca fiind „un partid important”, fără să spui că este din Ungaria, să insinuezi, pe baza declarațiilor unui extremist din Ungaria, că PSD va relua negocierile cu UDMR, este nu lipsă de deontologie profesională, ci vânzare de țară! Sau, poate, doar prostie a unui amărât de vânător de știri, care în afară de copy-paste nu este în stare să scrie trei cuvinte. Ori, doar prestația unui slujbaș al celor care vor să insinueze că PSD, pentru a-și asigura majoritatea parlamentară, vinde țara ungurilor.

Stimați tovarăși și pretini, treziți-vă, nu vă mai lăsați manipulați !

MUSKAMOR