Circulă o vorbă prin Arad, cine nu a auzit (ca sănu zicem ecscrocat) de Dănuț Văsălaș nu este din oraș. Sau județ, după caz. Sau nu are cultură generală. Că pușcăriașul de Văsălaș este trecut până și în ghidul județului.

Pentru novici, Dănuț Văsălaș, fost șef de stații Petrom și OMV, fost administrator la Hotelul Parc, a luat bani împrumut, chipurile, de la diverse persoane, sus puse, din Arad, sume imense. Unii spun că ar fi vorba de câteva milioane de euro, în total. Problema care se pune este ce a făcut țeparul cu atâția bani? Că fiică sa a făcut studiile în Elveția, pe banii fraierilor, treacă meargă. Că, aceeași fiică – nepoata preotului din Chesinț, are viză de Statele Unite, e normal la banii procurați de Văsălaș. Chestiunea zilei: unde este restul banilor? Că Vasile Văsălaș era în preajma și se lăuda cu tot felul de securiști, sereiști, personaje de de SIE, SIPI, DIA este cunoscut aspectul. Oare banii „furați” de la naivi au ajuns și pe la diversele servicii?

P.S. Într-un episod viitor vă vom spune ce securist este nașul pușcăriașului Văsălaș. Poate acei care au de recuperat bani mai au o șansă.

F.R. Aer