Sigur că spălatul rufelor din pesede în fața lumii nu a căzut bine nici înstelaților parteneri din Europa dar nici nouă, românilor, care nu mai știm încotro s-o luăm să asigurăm viitorul copiilor noștri.

Dar, până una alta, la Arad tinerii se mai și căsătoresc și, de ce nu, petrec nevoie mare, că doar este un eveniment unic ( așa se zice, dar mai nou două căsătorii dau bine la cv) și unde pot să o facă mai bine dacă nu la Noblesse, la intrarea în Vladimirescu, pe stânga?

Dar, ghinion, pe dreapta este cartierul Europa, plin de oameni cu bani cărora li se rupe de evenimentele de peste drum, mai ales că le tulbură liniștea și nu mai pot dormi de gălăgie. Așa că, oamenii s-au adresat Primăriei Vladimirescu, au reclamat zgomotul reprezentanților DSP Arad și Gărzii de Mediu, au făcut reclamații la poliție și chiar au deschis procese în ultimii ani și nimic, doar niște amenzi, weekendurile nu mai sunt o odihna și o relaxare pentru bogații Europei.

La sesizarea cetățenilor, primarul Ioan Crișan, mai marele comunei Vladimirescu, le-a cerut celor cu sala de evenimente să facă un perete fonic iar aceștia s-au angajat și au semnat în iarnă că vor executa această lucrare în câteva luni dar … nu s-a făcut nimic pe motiv că nu prea se poate tehnic. Așa că primăria a dat cu pumnul în masă și la Noblesse se dă volumul la minim începând cu ora 23.00 până nu se face lucrarea. Dezastru total pentru organizatorii de la Noblesse care au nunți acontate în fiecare weekend tot anul!

Dacă întradevăr e greu de făcut acel gard fonic, experții noștri comuniști ca și noi au găsit soluția. Zgomotul se propagă peste drum pentru că acolo este intrarea și este un perete mare de sticlă a cărei ușă stă mai mult deschisă. Ia încercați să mutați intrarea spre Arad sau în spate și să vedeți că nu mai trebuie gard fonic.

Noblesse oblige