Sfârșitul săptămânii trecute a fost unul foarte animat din punct de vedere a evenimentelor programate în județ. Cel mai de anvergură eveniment a fost deja tradiționalul Festival al Părădăicilor de la Macea, acolo unde au participat peste 7000. de oameni. Plus politicieni, senatori, deputați etc, frunțași de la județ, de la partide etc.

Dacă până în urmă cu câteva luni Falcă nu putea lipsi de la astfel de evenimente, unde să facă tradiținala baie de mulțime, ieri a lipsit de la Macea. Nemotivat, susțin surse din cadrul organizatorilor. A lipsit și de la Ghioroc, și de la Sântana etc.

Sursele noastre ne-au adus la cunoștință că Jitză de la Brad a fost, totuși, prezent la Bata, acolo unde primarul Ion Micurescu a avut un eveniment care nu prea a fost mediatizat. Și la care a fost prezent Ghiță, printre cei puțini care au fost invitați și care au ținut să onoreze invitația primarului. Despre ce a fost vorba la Bata vă vom spune într-un alt articol.

Acum vrem doar să întrebăm de i-o fi frică lui Jitză să mai facă băi de mulțime,  băi pe care le iubea la nebunie și care constituau hrana lui politică și sufletească? I-o fi frică de ceva lui Falcă de la Didești de Oltenia (locul de obârșie al primarului pripășit spre îmbogățire la Arad)? Jitză, de ce ți-a frică nu scapi! Ține minte ce-ți spun comuniștii de la Flacăra Roșie.

Cetățanul de onoare 

1 COMENTARIU

Comments are closed.