Frontiera Curtici a terminat campionatul trecut al ligii a patra pe un onorabil loc 3, după granzii Lipova și Chișineu-Criș, și asta în ciuda lotului puțin numeros dar pregătiti bine de antrenorul Dinu Maghici. Acum, cei mai buni jucători au plecat la Pecica și Sântana, antrenor nu mai este, se pare că Primăria nu-și dorește fotbal la seniori, doar la juniori!

Alt oraș, tot de la graniță, Nădlacul, al cărui club Victoria a jucat în urmă cu ceva ani chiar și în liga a treia, acum a reușit performanța de a promova în Liga a patra după ce un grup de localnici au reușit să câștige seria A a ligii a cincea, fiind ajutați de Primărie doar la nivel de  organizare și participare la competiție. Însă, nici de aici nu vin vești bune, primarul este iubitor de volei, nu prea vrea să facă performanță cu fotbalul, așa că s-ar putea ca echipa să fi promovat degeaba.

Curtici și Nădlac, dacă renunță la liga a patra ar fi singurele orașe din județ care nu au fotbal măcar la nivelul ligii a patra. Să perăm că totuși, înainte de concedii, primarii celor două orașe vor găsi timp să rezolve pozitiv aceste probleme și echipele de fotbal să poată să se pregătească pentru liga a patra.

Altfel, ne e teamă că va fi Rușinică pentru cei doi primari.

Nea Nicu