În mod normal, la ortodocși, răspunsul este, invariabil, MĂ LEPĂD! Mai les când nu mai ai nevoie de sprijin. În cazul lui Falcă de sprijinul lui Coldea, fostul șef al SRI pe România. Florian Coldea care este nașul de cununie al familiei Bibarț, Călin și Cristina. Familie care are legături strânse cu atât cu famiglia Seculici, cât și cu opoziția, recte șefi din PSD Arad.

Falcă a câștigat Primăria Aradului cu ajutorul necondiționat al comercianților de „pe” ștrandul Neptun și al majorității jurnalișilor arădeni (așa slăbuți cum au fost considerați la acea vreme). Primii de care s-a lepădat Falcă, după ce l-a dat jos pe Dorel Popa (Dumnezeu Să-l ierte!), au fost patronii de pe ștrand și apoi de jurnaliștii care l-au ajutat.

În prezent se repetă istoria. Nu că nu la fel ar fi făcut și cu alți oameni care l-au ajutat în decursul timpurilor cât a domnit peste Arad. Auzim că vrea să-l elimine și pe Călinț Bibarț, actualul viceprimar și, repetăm, finul lui Coldea. O fi mâncat Falcă cucută, de i s-a pus pata pe Călinuț copil de casă. Sau știe că nici măcar Coldea nu-l mai poate ajuta pe Falcă de la Didești în drumul acestuia spre… acolo unde îi este locul.

Jitză, te simți bine? Sau nu își mai fac efectul?

P.S. De matusalemicul Bognar când te scapi? Niciodată, că e maghiar și ai nevoie de unguri ca de aer, să poți guverna liniștit peste proștii de arădeni.

Romi din Arad

Foto: ARQ

2 COMENTARII

Comments are closed.