Acum patru ani, ˝ză fadăr and ză madăr˝ al noul proiect UTA, Alexandru Meszar, ne spunea că este vorba despre o echipă a arădenilor, cu arădeni, pentru arădeni, din banii arădenilor.

Anul acesta, vedem că s-au mai schimbat lucrurile. Sigur că s-a păstrat finanțarea din banii arădenilor și a crescut binișor spre un bulion de euro ( Jiță îi fan fotbal din bani publici dar nu-i plac stadioanele), însă au început să plece arădenii, după Man plecat anul trecut, acum a zburat Petre și se pregătește Stahl, e adevărat că s-au primit bani buni pentru zile negre dar și noi am rămas fără cei mai buni fotbaliști crescuți în Arad. Au mai fost dați afară câțiva jucători arădeni și în locul lor s-au adus tinere speranțe de aiurea, majoritatea de 35 de ani, care probabil vor să se retragă din fotbal la Arad, dă bine la CV-ul fotbalistic. Așa că vom avea în primul ˝11˝ doar cei trei juniori arădeni, sau poate doar doi că s-a adus și un macedonean de 18 ani, buni de export, restul copiilor arădeni vor juca la echipa a doua, prin județ, în liga a patra sau vor fi împrumutați la alte cluburi.

Să vedem ce va fi, cum vor primi suporterii aceste schimbări dar mai ales care vor fi rezultatele.

Dom Idea

 

1 COMENTARIU

  1. Ba, dar voi le stiti pa toate. În loc să băgați mereu de vina mai bine ati sprijini ce se face bun pentru Arad. Sa va fie rusine pentru articol!

Comments are closed.