Te ferească bunul Dumnezo ce mai vezi în politica asta românească. Până nu demult toată crema bănățeană se bucura că gugulanul lor conduce România, Sorin Grindeanu a fost prim-ministru. Da făcură ei ce făcură (Dragnea și compania de suflători în drâmba de la Teleorman) și-l deteră la o parte. Așa, îl deteră ei la o parte! Nu așa simplu, ci îl dădură șo afară din PSD. Și, pe cale de consecință rămase filiala comunisto pesedistă din Cimișoara fără președinte.

Dar, ce se gândi Dragnea? Să pună coordonator peste organizația din Cimișoara pe unul dintre cei mai slabi președinți de filială din țară (dacă nu cel mai slab, în urma alegerilor recente), pe nimeni altul decât pe Doru Căprar. Da, pe al nostru Căprar. Văzuși bre? Cum făcură o capră, țap! Ispășitor.

Și uite așa, Dragnea le dă la timișoreni ce le dă și suporterii UTA-ei la fiecare meci de fotbal drukeriilor bănățeni. Adică ceva ce se aude în toată țara… Poli Timișoara. Cunoscătorii știu despe ce vorbim.

Revenind, dacă vrei să falimentezi o firmă ia-l pe Dorel asociat, dacă vrei să fi ultima organizație din țară ia-l pe Dorel președinte, dacă vrei să distrugi pe cineva sau pe ceva pune-l acolo pe Dorel de la Arad!

Căprarul de serviciu