Un mare fâs acest control sau controale, că e vorba despre ambele amândouă universități arădene. Mult zgomot pentru, aproape, nimic – cum a zis ăla de la Anglia, ce nu a apucat să fie comunist. Deh, vremurile.

Mai marii Parchetului Jeneral au descins în mare taină la „Goldiș” și la „Vlaicu”, fără să știe nimeni, nimic. Despre „organilii” (miliție, procurori, jindari etc.) de la Arad vorbim. Oare de ce? Dar asta e (h)altă întrebare la care o să răspundem cu (h)altă ocazie. Nu că nu v-am spune acum, dar e mult de bârfit și prea multă informație strică. Și cum nu vrem să vă stricăm de cap…

Revenind, la Arad s-a produs un mare fâs! Nicunul dintre numele celebre de la „Goldiș”, de la medicină și drept nu a fost agățat. De la „Vlaicu” nici atât. Au picat, și poate vor mai pica fraierii de serviciu, adică aceia din eșalonul trei. În afară de madama Nicolescu, fostă șefă la Direcția de Sănătate Publică (dacă nu ne înșeală memoria) și mare sculă pe la PSD Arad (partid a cărui șefi au vrut să o pună din nou șefă) niciun nume dintre cei reținuți până azi (joi seara) sau celor cărora li s-au interzis anumite drepturi nu ne „blocioresc” scărița, nicovala sau potcoava cu care ne-a dotat Dumnezeu.

Toată lumea știa ce manevre s-au făcut și se fac fac, mai ales, cu studenții străini de la medicina și dreptul de la Goldiș. Sau cu arabii de la Vlaicu. Când spunem lumea ne referim î primul rând la „organilii abilitatii”. De ce nu s-au autosesizat? Asta este o altă problemă asupra căreia vom reveni.

Deocamdată, cam atât. Așteptăm nume celebre, nu petarde. Și nici nu ne place când Aradul, din nou, este polul negativ al României.

P.S. Falcă este fericit! Presa l-a lăsat mai moale în ultimele zile. Cât despre „protectorul” Coldea (foto: Cotidianul)… vom mai avea ocazia să vorbim.

R.P. Tentul

1 COMENTARIU

Comments are closed.