Când am zis, ieri, că descinderea de la Arad a celor de la București este mai mult pentru „glorie sportivă” am fost catalogați drept neștiutori. Când am zis, tot ieri, că doar personaje din mediul universitar, din eșalonul trei vor cădea „capră” ni s-a spus la fel. Până la această oră am avut dreptate.

Dar, astăzi vrem să vă zicem și despre altceva. De ce a tăcut și tace „zmardoiul” Gheorghe Falcă? Nu v-ați întrebat de ce atotștiutorul și omniprezentul Jitză de la Brad (ce se trage din Didești, Oltenia) nu a reacționat atunci când i-a fost încălcat teritoriul? Păi, dacă se simte cu musca pe căciulă cum să facă el tam-tam. Nu a zis nici că e neagră, nici că e neagră. Nu-l mai are pe nașul Băsescu? Nu-l mai are nici pe Coldea? A ajuns un fel de pielea… de pe tobă marele Jitză de la Brad? Noi zicem că da. Și vă dăm un singur exemplu, o singură explicație.

Marele Falcă este cadru didactic la Universitatea „Goldiș”, pardon Banca Ardelean. De unde ia bani pentru, chipurile, orele predate sudenților. Veți râde, unii dintre dumneavoastră, stimați comuniști, însă este adevărat. Falcă predă (așa spune actele) la Banca Ardelean. I-o fi fost frică primarelui Aradului să ia atitudine vizavi de „călcarea” universităților arădene de „trupe” de la Parchetul general? Sau i-a fost frică de faptul că ar putea fi și el unul dintre cei vizați de anchetă?

Rămâne de văzut. Până atunci vă mai spunem că Jitză are bube în cap, vizavi de „Goldiș” încât nu vă puteți închipui. Poate organili de cercetare penală venite la Arad se vor interesa și de anumite conflicte de interese.

P.S. Cine a participat la orele predate de Jitză Falcă la Banca Ardelean sunt rugați să ne contacteze. Merită premiați!

Primarul de la Drept (că blond nu e)

1 COMENTARIU

Comments are closed.