În Arad au fost invitați, zilele trecute, într-un așa zis schimb de experiență, câțiva ziariști din Ungaria și Serbia. Au ajuns la Consiliul Județean pe mâna mai marelui <ziarist> Andras Ando (căruia Falcă și Cionca i-au creat un post special de director de, chipurile, comunicare), iar maghiarul nostrumum, marele strateg, vizionar, relaționist internațional… gata că deja mă seacă atâtea titluri câte are acest falimentar șlefuitor de dosuri, a considerat de cuviință să-i îndrume el și numai el.

Noi, comuniști bătrâni, am mai asistat la astfel de schimburi de păreri tovărășești cu colegii de breaslă, atât în țară cât mai ales în străinătate. Dar, de data asta, maghiarul pârât – trădătorul  Ando, pupilul lui Cionca, „prietenul” lui Pomohaci, și-a sărit foștii colegi de breaslă (adică, nu a invitat niciun reprezentant al mass media locale sau naționale). Oare ce a vrut să ascundă Andras? Îi e cumva frică să nu-l facem de râs, să nu spunem ce știm despre expertul în falimente și despre evoluția sa fulminantă? Să nu spunem colegilor din Serbia și, mai ales, Ungaria, cum a falimentat ziare, televiziuni, politicieni, Aradul – Capitală culturală și multe altele.

Credem că acest gest al unui funcționar, fie el chiar mare șef de departament, plătit din banii arădenilor, este incalificabil și nu credem că îl discreditează în primul rând pe le, ci pe instituția pe care o slujește, pardon de pe care mulge bani buni.

Sau poate domnului „direftor” pasager (ca peste tot pe une a fost angajat) îi este rușine cu presa din Arad, care nu a fost invitată nici la Moneasa, nici la… nici la…

Dar, dacă tot mergeți singuri cu colegii din Ungaria și Serbia, ați putea sa scrieți tot voi despre voi, să vă promovați tot singuri. Ce nevoie mai aveți de noi, jurnaliști fără stăpâni plătiți din bani publici?

Asta înseamnă strategie domnule președinte Cionca. Sau doamnă vicesă Claudia Boghicevici (Ana Pauker, pentru cunoscători). Noi zicem să mergeti tot pe mâna lui Ando că o sa ajungeti bine, la fel ca Boszormeny, Popa, Blidar etc..

Cât despre noi, asteptăm noi surprize, dar nu din partea Andreei Marin, pe care ați adus-o pe bani mulți la Arad, ci din partea directorului executiv, strategii și relații internaționale a CJ Arad. Nimeni altul decât elementul ăla cu limba ca jmirghelul!

Gogu Cioncănarul