Rectorul Ardelean, prins în vrejele ungurilor Bognar și Falcă

Ungurii vor să-l distrugă pe Goldiș, nu pe Ardelean!

Consecventă principiului care i-a dat naștere – România nu este sluga nimănui. Flacăra Roșie nu poate să accepte complotul unguresc de destabilizare a statului român în preajma centenarului Marii Uniri, parte integrantă a programului gevernamental unguresc Trianon 100. Program din care face parte, la modul explicit, distrugerea ideii de unire, prin profanarea memoriei lui Vasile Goldiș. La îndemâna ungurilor a fost terfelirea Universității arădene care poartă numele marelui corifeu al Unirii.

Am scris până ne-am săturat despre porcăriile lui nea Relu, rectorelu, nu ne-a ascultat nimeni, crezând că avem noi răfuieli personale. Ce să vezi, abia în preajma centenarului Marii Uniri a izbucnit scandalul diplomelor fără studii, care trebuia să dea în clocot cu mulți ani în urmă. Motivul este simplu: Universitatea de Vest „Vasile Goldiș”, care a pregătit manifestări de mare anvergură pentru marcarea centenarului Marii Uniri, trebuie făcută praf! Nu discreditarea lui Ardelean este ținta, ci discreditarea Marii Uniri, discreditarea lui Goldiș!

Nea Relu rectorelu este președintele Asociației pentru Monumentul Marii Uniri la Arad, numai pentru că s-a înhăitat cu Falcă și cu Bognar, care l-au jucat în foi de viță, pregătind, cu grijă, momentul în care va ajunge să declare, tocmai el, că ungurii au dreptate în privința Trianonului. Iar el, marele patriot, i-a crezut, a urmat orbește comenzile lui Falcă și Bognar, numai și numai pentru a pune mâna pe noi spații, numai și numai pentru a-și clădi o imagine de român adevărat, de român care luptă pentru națiune. Dacă ar fi fost un adevărat patriot, ar fi pus capăt acestor târguri mârșave, s-ar fi mulțumit cu statutul de român care luptă pentru români și pentru România. Poate că ești patriot, dar, atunci, dacă te lași manipulat de către ungurii Falcă și Bognar, dacă accepți oferta lor de imagine a stăpânului absolut, ca pe urmă să devii sclavul lor, cum te poți numi?

Ca să rezum: Nea Relu rectorelu, arată că ești ceea ce pretinzi că ești. Aștept din partea ta o conferință de presă, în care să spui că te-ai săturat de privilegiile acordate de căre Falcă și UDMR în scopul de a te face unul de al lor! Demonstreză că ești român!

RECTORUL ROMÂN