Știm toți comuniștii, că doar nu mai e o noutate, că senatorul și fostul ministru de interne Costel Igaș a fost dat la o parte de Jiță de la Brad și acoliții lui. Că le prea zicea el pe față, așa, motiv pentru care vizionarul din Didești de Oltenia, din capul locului s-a descotorosit de el.

Ca să nu-l supere pe nănașu Băse, biroul lui Igaș a fost atribuit PMP-ului, adică lui Florin „Florea”  Remețan, amu președinte la pardida ceia cu merele verzi. Așa că Florea s-a mutat cu tot alaiul, cam cinci la număr în noul sediu, mare și încăpător și situat deasupra PSD-ului și la km.0.

Da, să știți că Remețan nu e chiar așa de rău la suflet, amu la scoverzile de la Moneasa l-a chemat pe senatorul Igaș la standul lui și i-a dat o scovardă să-i mai treacă de supărare și să-l mai îndulcească un pic.

Știe el ce știe, că doară toamna nu e departe și, după cum zic bătrânii noșrti, „toamna se numără bobocii”. Oare să fi aflat și Remețan ceva? Că se pregătește o lovitură grea pentru PNL și conducerea acesteia? Și că senatorul nostru „branconează” ceva?

Noi suntem convinși că a aflat el ceva. Om trăi și om vedea!

Branconierul de serviciu